Wat cursisten zeggen

De lessen van Jacqueline ervaar ik echt als laagdrempelig. Ze heeft toegankelijke oefeningen die wel een behoorlijk beroep doen op al je spieren. Deze inspanning in combinatie met de korte meditatie bij start en einde van de les maken dat ik altijd compleet ontspannen naar huis ga.

Sjoukje Bonekamp

Met veel plezier heb ik yogalessen gevolgd bij Jacqueline Huisman. Iedereen werkt op zijn eigen niveau aan de oefeningen. Jacqueline laat je weten dat je goed bent zoals je bent en stimuleert je tegelijkertijd jezelf uit te dagen in de oefeningen. Ze geeft lessen van goed niveau in een ontspannen sfeer. Als ik nog in Amsterdam zou wonen, zou ik haar yogalessen zeker nog volgen.

Tjakka Diddens

Yoga in de Baarsjes is voor mij een moment van totale aandacht voor mijn lichaam. In alle rust mijn lichaam stretchen, herkennen, en accepteren. Jacqueline is een meester in het begeleiden hierin. Ik verheug me elke week weer op de sessie. Het geeft me rust en kracht, het maakt mijn hoofd leeg, en vooral maakt het me blij.

Ietske Hooghuis

Yoga in de Baarsjes bij Jacqueline is een heel prettige en laagdrempelige yogales. Het gaat niet om ambitie en presteren (waar het in het dagelijks leven al vaak genoeg om gaat) maar om wat goed voelt voor jou en bewust bij jezelf blijven. In die zin is het ook een stukje mindfulness wat verweven zit in de yogalessen en dat maakt dat de yoga je steeds wat dichter bij jezelf brengt. Voor mij is de yogales bij Jacqueline de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning, alles op je eigen tempo en even helemaal loslaten van stress en druk.

Mara Akkermans

Pin It on Pinterest